sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek 

kapat
  1. bir mustafa sandal özdeyişidir. asya isimli bayanın salıncakta sallanırken terennum ettiği, müzikal kalitesine, ritmine diyecek olmayan ancak sözleri pek bir acayip olan beni aldattin isimli şarkının başlangıç sözüdür. sormasaydin soylemezdim önemsizlik belirten bir durumu tanımlayan bir söz öbeğidir. bu ifadenin sonrasında ama söylemem gerek gelince, başlık yapılan ifade şöyle bir anlama kavuşur,

söylemeye değmez, gereksiz, saçma sapan bir şey ama çok önemli bu yüzden söylemeliyim.
    #2841182 (damat hobbit pasa, 15.01.2008 14:38)
  2. bi çift tezatın birleşimi sonucu ortaya çıkan cümle. ' sormasaydın soylemezdim ama içimden bi his bunu soylemem grektiğini soyluyo, sanırım deliriyorum. ' gibi birşey...
    #2841210 (no witzki, 15.01.2008 14:44 ~ 14:46)
  3. - sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek
    + ben bir şey sormadım ki safinaz
    - annemler geliyo 1 ay kalıcaklar
    + sormadım anlamıyor musun yahu
    - 1 ay cezmi sorun olmaz di mi?
    + laylay lolo huhu yuyu
    - duymamazlıktan gelme cezmi
    + ben işe gidiyorum
    - cezmiiii cezmiiii.
    #2841224 (pulp fiction, 15.01.2008 14:47)
  4. muhtemelen karşı tarafın sorması beklenir.
    #2841279 (dusunmuyorumoyleysemalim, 15.01.2008 15:03)
  5. asya yorumculuğuyla dinlediğimiz "olmadı yar" isimli parçadan bir kısım alıntı.
    #2841321 (cccccnnnnn, 15.01.2008 15:12 ~ 15:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sormasaydin soylemezdim ama soylemem gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden onceki son istek » wicked garden » gurur veren turkler » provokator » baba ben dun gece komunist oldum » trtint » supermis gibi satilan tirto urunler » yazi tura atmak » insallah » presente etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci