sordum sari cigdeme 

kapat
  1. sordum sarı çiğdeme
    sen nerede kışlarsın
    ne sorarsın hey derviş
    yer altında kışlarım

sordum sarı çiğdeme
    yer altında ne yersin
    ne sorarsın hey derviş
    kudret lokması yerim

sordum sarı çiğdeme
    senin benzin ne sarı
    ne sorarsın hey derviş
    hak korkusun çekerim

sordum sarı çiğdeme
    anan baban var mıdır
    ne sorarsın hey derviş
    anam yer babam yağmur

sordum sarı çiğdeme
    asacığı elinde
    hak kelamı dilinde
    çiğdemde dervişlik var

pir sultanım erlerle
    yüzü dolu nurlarla
    ak sakallı pirlerle
    çiğdemde dervişlik var

pir sultan abdal
    #673453 (zibende, 28.09.2006 10:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sordum sari cigdeme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sordum sari cigdeme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sordum sari cigdeme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keskelere yer yok hayatimda » uludag sozluk kirmizi kitabi » zamana ve mekana gore degisen seyler » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » ketoral sampuan » silent running » cehennem korkusu » matrixxx » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » vedad ibisevic » uludag forum » sacmalamada sinir tanimamak » 2008 kuresel ekonomi krizi » pure » jean amerika nin salvaridir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » avenge » sadettin teksoyun parmagi » ispanyolca » fee fi fo » grand theft auto iv » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » vinterland » dacryphilia » hipnoz » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » evlilik kredisi » trinidad tobago milliyetciligi » bir tavsiye mektubu » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an