sorduk mu 

kapat
  1. -2 senedir calıyorum evet.
    +sorduk mu?

en kolay ayar etme yoludur.
    (hendrix, 02.06.2006 00:11)
  2. -ya haftaya pazartesi sevgilimin doğum günü ne alsam acaba
    x-bak sana gü...
    +aa benim de doğum günüm o güün*
    -sorduk mu
    (mozambik tavsani, 02.06.2006 00:21)
  3. insanı en gıcık eden cümlelerden biridir.bişileri anlattıktan sonra karşınızda oturmuş sizi g.t etmeye ayarlı bi kişi tarafından bu soru sorulur.anlattıklarınızın bu kişi tarafından hiç dinlenmediği sadece bu soru sorulmak için anlamsızca beklendiğini görünce daha bi sinir olursunuz.. yakın arkadaşınızsa bunu yapan, kendisini boğmak suretiyle rahatlarsınız.. hiç bişey sormasına izin vermeden*
    (nella, 02.06.2006 02:53)
  4. toplum içinde söylendiğinde söylenen kişinin susmasına sebep olan söz
    (fastangry_x, 02.06.2006 03:04)
  5. -sorduk mu
    +koyduk mu
    -Yoo koymadık
    (metafizik_ceLL, 02.08.2006 20:39)
  6. muhtemel cevabı sorduk mu diyenlere koyduk mu olan sorudur.
    hatta karşıdakinini sorduk mu diyenlere koyduk mu diyenlere koyduk mu şeklinde uzatabileceği sorudur.
    (Scepture, 02.08.2006 20:45)
  7. Bir tür mors etme yöntemidir, kullanımı kolay ve kesin sonuç vericidir.

-Arkadaşlar biz evleniyoruz
    -sorduk mu?
    (seri eksi oy veren ibne, 02.08.2006 20:49)
  8. bir tür ukalalık göstergesidir . kendini çok zeki zanneden ukala insanların sıkça kullanıp sıkça antipatikleştiği bir sorudur .
    (Gerko, 02.08.2006 20:50)
  9. *
    - bence...
    + sorduk mu?
    (hunlu, 18.11.2006 18:42)
  10. en basit, bayağı göt etme yöntemidir.ama aynı derecede de göt eder.
    (sen bana bu diyemezsin, 01.12.2006 17:06)
  11. +abi dün bi hatunla tanıştım görmen lazım yaaa.
    -sorduk mu?! *
    (amcaooolu, 01.12.2006 17:50)
  12. yöneltildiği kişiyle önceden kurulan diyalogların hep soru cevap şeklinde ilerlediğini düşündüren ve yöneldiği kişiyi gıcık eden bir sorudur.
    her söylenenin arkasına takılabilir.
    (jaloux, 01.12.2006 18:05)
  13. karşı tarafı bozmak için kullanılır.
    (iceberk, 01.12.2006 20:01)
  14. + pörtlengeç baksana
    - efendim
    + papa sultanahmette ayakkabılarını çaldırmış.
    - sorduk mu?
    (dont be cute, 01.12.2006 20:09)
  15. insanı doğduğuna pişman edebilecek, sağ gösterip sol vuran sorumsu püskürteç.
    (sokak perisi, 07.01.2007 21:51)
  16. -şlsdmfmnasdflnasfğas...
    +sorduk mu?
    -ben sormadan söyleyenlerdenim güzelim.
    +bende sormadan söyleyenleri g.t edenlerdenim anam.
    -bende sormadan söyleyenleri g.t edenleri g.t edenlerdenim aslanım...
    +bende sormadan söyleyenleri g.t edenleri g.t edenleri g.t edenlerdenim cancağızım...

kişilerin inat ve sabır oranlarına göre uzar gider..sinir bozar, adam öldürtür.
    (nafile yazar, 07.05.2007 22:20)
  17. soktuk mu cevabıyla afallatılabilecek kişinin sözü.
    (aoms, 22.02.2008 08:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» football manager da mahalle arkadasina rastlamak » kibris » 1887 » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » huseyin uzmez » green label » gercek bir askin ardindan kalanlar » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » suicide bomber » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » ulkucu » pelikan silgi » icimdeki kufurler » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » a priori » ersin karabulut » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » kendim gibi olmak istemiyorum » baglama » dave murray » koltuk alti killi olan kizlar » kavak yelleri » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » eternal sunshine of the spottles mind 2 » boris leonidovic pasternak » hayko cepkinin gozleri » zile nin tarihi eserleri » zavet » hizirla kirk saat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa