sorduk mu diyenlere koyduk mu diyenlere koyduk mu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. laikligin tanimi yok diyenlere sasiyorum
  2. bu ne gobek diyenlere verilebilecek cevaplar
  3. biz bu yola bas koyduk
  4. nasil koyduk ama
  5. soranlara koyduk mu
  6. israil askeri olmayacagiz diyenlere saldiri
  7. tayyip e ampul diyenlere angut demek
  8. adini kader koyduk
  9. sozlugun duburune koyduk kosun
  10. kasimpasa da dogduk alayina posta koyduk

© 2008 - uludağ sözlük

sorduk mu diyenlere koyduk mu diyenlere koyduk mu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sorduk mu diyenlere koyduk mu diyenlere koyduk mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorduk mu diyenlere koyduk mu diyenlere koyduk mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ey sozluk sen nelere kadirsin » elanur » kaspersky » vujacic » metallica metalcisi » taraf » 25 temmuz 1908 » agam bu suyun esansi eksik » notrinova » engin kudug a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci