soray 

kapat
  1. yerine göre isim* yerine göre soyisim* olabilen kelime.
    #1721904 (larker, 03.06.2007 22:45)
  2. şoray uzun'un beyanatına göre, fanatik türkan şoray hayranlarının erkek çocuklarına verdikleri isim.
    #1721939 (elmalicilek, 03.06.2007 22:51)
  3. uzun, yolda ve yüssüz olanı tv de program yapmaktadır.
    #1721956 (isildur, 03.06.2007 22:54)
  4. mersin'de bir tatil sitesi.
    #1721968 (gmail notifier, 03.06.2007 22:56)
  5. mersin sahillerinin ilk tatil sitelerinden. tramplenli havuzu ilk defa burada görmüştüm hayatımda. diğeri için: (bkz: gondol)
    #2291577 (yozishanko, 10.09.2007 03:25 ~ 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

soray başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soray ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soray nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizim olmadan asla » mac bitti hala gol yiyoruz » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » yenipazar » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » asagipinar tumulusleri » timucin esen » cooler than jesus » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » feridun duzagac » sucuklu yumurta yemenin faydalari » suzinak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » yuck fou » coleslaw » bir populer kultur magdurunun ruyalari » tarhana » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » kurt soykirimi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » halusinasyon » avrupa yakasi replikleri » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » ayyash maghanda » the midnight meat train » orta turkce