sorarsaniz bezirgan filimciye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana sorarsaniz
  2. bezirgan
  3. bezirgan basi
  4. anka bezirgan
  5. nuray bezirgan
  6. bezirgan kitchen
  7. ac kapiyi bezirgan basi
  8. nuray canan bezirgan

© 2008 - uludağ sözlük

sorarsaniz bezirgan filimciye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorarsaniz bezirgan filimciye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorarsaniz bezirgan filimciye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » izmir » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » yozlasan halkin vahim durumu » ve altin portakal gidiyor » ridvan dilmen » bas peri kulina » turk televizyonlarindaki cadili diziler » adim adim kiz tavlama » istemezdim » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » iki penisli dogmus bebek » arditi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » star ana haber » ask aldatir » tuhh kahretsin » kuzgun » solo test » mustafa denizli » sozcu » deniz feneri » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » caylak olmamak » gogus killarini yolmak » meydanbenim » yeter artik vurmayin adam oldu » don t bother me » kaan altan