sorana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni sorana her yanim derim
  2. adini sorana yanlislikla nickini soylemek
  3. yasini sorana dogum yilini soylemek
  4. arkadan soru sorana ondekilerin bakmasi
  5. niyetli misin diye sorana ben iyi niyetliyim demek
  6. yasini sorana omrunun kalan yil sayisini soylemek
  7. hal hatir sorana yuvarlanip gidiyoruz diyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

sorana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sorana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sorana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umut sarikaya tipi mutsuzluk » jimmy carter » sezercik onun bunun cocugu » turk olarak gorevim askerlik degil » while the cold winter waiting » ilk ucus » joey jordison » eksileri umursamayan yazar » gimenez » bostan » turban » ask sarsar » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » cesedin bogazina corap baglamak » cennetin katlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cevir kazi yanmasin » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » kaltar » como el agua » ruyada entry girmek » sir isaac » alim icin din yoktur » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » get up » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » ask korkutur » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » semsek » birinci nesil yazitlari » erdal guney