sony kurban kesti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kesti
  2. kim kesti bu saci
  3. aynalar yolumu kesti
  4. rahmet yollari kesti
  5. 610 bin kisi is bulmaktan umudunu kesti
  6. ermenileri kurtler kesti iddiasi
  7. erkek bebege iki kurban kiza bir kurban
  8. bu yil kurban kesemediysen ben sana kurban olurum
  9. turk hava yollari apronda deve kesti
  10. oglum harbiden hatun seni fena kesti lan

© 2008 - uludağ sözlük

sony kurban kesti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sony kurban kesti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sony kurban kesti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nesquik » kapini calan benim » komando egitimi almis baliklar » ukrayna » nefesim nefesine » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » atlas deneyi » sonu sacma biten fimler » migfer » onune gelene hakaret eden basbakan » barack obama vs john mccain » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » bilgi ve belge yonetimi » kaltar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » simone simons » erdal guney » kondisyoner » harry kewell » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » bitlis te bes minare » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » mehmet yildiz » helal olsun dedirten entryler » avrupa yakasi replikleri » cok guzel hareketler bunlar esprileri » glam metal » pgm301 » ecce homo