sonundaki garip mizah bile ayni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayni nehirde bir kere bile yikanamazsin
  2. ayni nehirde nefes almak bile bana yetiyor
  3. ayni basliga entry girmek bile bana yetiyor
  4. ayni sehirde nefes almak bile bana yetiyor
  5. evrenin sonundaki restoran
  6. basliklarin sonundaki uc nokta
  7. basliklarin sonundaki 3 nokta
  8. fiillerin sonundaki k harfini kullanmamak
  9. evrenin sonundaki babil baligi
  10. tunelin sonundaki isigi gormek

© 2008 - uludağ sözlük

sonundaki garip mizah bile ayni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sonundaki garip mizah bile ayni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonundaki garip mizah bile ayni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 lik dis » misket elmasi » olmeden once mutlaka yapilacaklar listesi » murat durmaz » red kit » isim bitki sehir » basortulu hastalari tedavi etmeyiz » chrysler sebring » barbara » telsimborcumbitsin com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci