sonuncu pek hos olmadi 

kapat
  1. durumu gayet güzel götürürken, son anda sıçmak.
    #879506 (gecesi, 19.11.2006 06:09)
  2. son girdiği entrylerinin ardından çaylak olan yazarın, içinden söylemesi olası cümle.
    #3851454 (ben hep 17 yasindayim, 21.08.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sonuncu pek hos olmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonuncu pek hos olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonuncu pek hos olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asagipinar tumulusleri » jean paul sartre » turk kizlari » hasan mezarci » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » seriatci basketbolcu » glam metal » kaan altan » iyilesmeyen yaralar » ask korkutur » kaybetmek esraridir olmanin » yuzen balon » kardes turkuler » gimenez » sungur savran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask genclestirir » pkk » nefesim nefesine » ufak hayallere sahip olmak » solo testte 15 piyon birakmak » bir kadinin en masum oldugu an » cekme helva » anneanneden duyulan atasozleri » polat alemdar » metroda kitap okuyan artist » ukrayna » suzinak » sagopa dan baskasini tanimam abi » iu ogrencilerine ceza yagdi » desmodus rotundus