sonuna kadar izleyin 

kapat
  1. forward mail atmaya meraklı bazı arkadaşımız, listesinden seçtiği 35 kişiye youtube linki yollar ve video 6 dakika olduğu için izlenmeyecek hissine kapılır.bu yüzden linkin altına bu mesajını yazmayı bir borç bilir.
    #1029322 (KeviN, 20.12.2006 22:57)
  2. bir nevi "ben eziğim, ama ne olur zevkime güvenin, sonunu bekleyin" demektir. boyle videolar sıkıcı olur ve kimse de izlemez*
    #1029366 (goksunv, 20.12.2006 23:02)
  3. the usual suspects filmini izlemesi için verdiğim arkadaşa söylediğim söz.
    emindim ki salaklar ortasında sıkılıp bırakacaklardı.

not: filmin ortasında gözetledim kapatmamışlardı, ama son 5 dakka kala tepkilerini görmek için gittiğimde lahmacun yiyorlardı, filmin son 5 dakkasını izlemedik ama süpermiş dediler. arkadaşlarım, evet! bir hayvanat bahçesinde yaşıyorum.
    #1056494 (crying clown, 25.12.2006 23:44)
  4. değil sonuna kadar 1 saniye bile izlenmemesi gereken dandik videoların, ilgi çekmek için kullandığı söz.
    #2900721 (asiti kaçmış kola, 26.01.2008 20:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sonuna kadar izleyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonuna kadar izleyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonuna kadar izleyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk eskisehir zirvesi » hipermnezi » human blue » malafat com » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » kaan kural » deniz harp okulu » turk olcu birimleri » what is your problem 2 » yaran msn diyaloglari » epilepsi ile orgazm » zibanmak » cehennem » miyehdiyznak » musvette e dergi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oy verme kriterleri » dingil » hakan celik » fotoselli penis » mamma mia » yandan cevap » jean claude van damme » lemon64 com » bl » konusan sisme kadin » kumpir » skopofili » ferber » identifikasyon » birinci batarya