sonucta ne mutlu turkiye yane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yururum yane yane
  2. ne mutlu turkiye
  3. ne mutlu turkiye ye
  4. turkiye nin yuzde 98 inin evliliginde mutlu olmasi
  5. yane
  6. sonucta ne var yani
  7. oha fln oldum yane
  8. sonucta bir dugun davetiydi
  9. sonucta kelimesini devamli kullanan insan
  10. bu iliski nereye kadar bilmiyorum yane

© 2008 - uludağ sözlük

sonucta ne mutlu turkiye yane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonucta ne mutlu turkiye yane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonucta ne mutlu turkiye yane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muratti » florinali numuneddin » yaran msn diyaloglari » bir turk olarak kurtlere soruyorum » kadinlarin benzetme meraki » hayat » dadaizm » matematik fikralari » kasimda zirve baskadir zirvesi » henna » babana soylemezsem » erkegin kupe takmasi » gulsen abi » herkes kendinde olmayani ister » farmakokinetik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you keep me hanging on » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » satriyazis » bosna hersek milli futbol takimi » damdaki okuz » elbe » hipokondriyazis » le porta » sabahat akkiraz » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » musvette e dergi » konfuzyon » maimonides » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » 6 ayda bir arayan sevgili