sonsuz kudret 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi sonsuz arti sonsuz
  2. sonsuz bolu sonsuz belirsizligi
  3. sonsuz uzeri sonsuz
  4. eksi sonsuz arti arti sonsuz
  5. kudret
  6. kudret karadag
  7. kudret armagan
  8. kudret emiroglu
  9. kudret yurtseven
  10. kudret kobal

© 2008 - uludağ sözlük

sonsuz kudret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonsuz kudret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonsuz kudret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murad kucuk » bez bebek » iskur bana is bul » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » erkekleri kullanan kizlar » blitzkrieg » drunk mail » israil » birinci nesil yazitlari » haris alexiou » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » kadini seksi gosteren unsurlar » carriye roxalina » alternatif var misin yok musun diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » bodrumtorbasi » umut sarikaya » alexandria stadium » mavi tur » beirut » cirkin oldugunu kabul eden kiz » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » bir memenin ardindan » hakan celik » adam smith yaniliyor » full metal jacket » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin