sonraki 

kapat
  1. Sonra olan.*
    #2374007 (larker, 24.09.2007 20:37)
  2. onceki nin ilerideki hali.
    #2374054 (immortalease, 24.09.2007 20:44)
  3. içeriği

01. gule gule
    02. sinanay darling (Kale'nin Bedenleri)
    03. shake it in istanbul
    04. hayat
    05. yere saglam basarim
    06. sen ve ben
    07. yan cebe
    08. kem gozler
    09. i m gonna get ya
    10. let s dance
    11. yuksek yuksek tepelere
    12. let s get a little close

olan eylem'in 2008 yeni albümü.*
    #3686203 (hkn hsyn, 19.07.2008 09:01 ~ 09:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sonraki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonraki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonraki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » disgrafi » kyle s mom is a bitch » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » kamos » aglarken gulebilmek » aldatan sevgili » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » sevgiliyi sol frame getirmek » carolus linnaeus » tahrip gucu yuksek diziler » acoustic samurai » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » muz orta » hamit el sabah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » obtundasyon » olasiliksiz » efsane komutan » inonu universitesi » bas agrisi » rene garcia mericsoy » okan bayulgen » the prestige » sarhos diyaloglari » kalpsiz adam » psikasteni » divisio » amacsiz kalmak » bosna hersek » melengic kahvesi