sonradan eklenen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 10 puan eklenen sinavdan 5 almak
  2. yabanci kelimelere eklenen hal eki sorunsali
  3. kitapliga eklenen yeni kitap
  4. sozluge eklenen yeni ozellikler
  5. mesgaleye eklenen yeni oyunlar
  6. silik sebeplerinin basina eklenen nokta
  7. moderator olduktan sonra eklenen butonlar
  8. doksan dakikaya eklenen kaybolan zaman
  9. sozluge eklenen ozelliklerin mega gereksiz olmasi
  10. hep sonradan

© 2008 - uludağ sözlük

sonradan eklenen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonradan eklenen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonradan eklenen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » cekme helva » tencereyi ocakta unutmak » seriatci basketbolcu » cikin sikin birbirinize » babanin sapkasini yere dusurmek » sehit annesi olmak » ibu sozluk » susannah york » dunya evi » gece vakti disarda gezen kiz » kavusamazsin orospu olur » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » arnavut kaldirimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » melda irmakkesen » whaz up man diyene fine thanks demek » joey jordison » bolubeyi » seni beklerim optugun yerde » ne dedene nene de ne nenene dede de » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » ve tanri kadini yaratti » umut sarikaya » asil tendonu kopsa stad inlermis » aktutun baskininda ergenekon parmagi » avrupa birliginin sozlugu okumasi » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » kuresel isinmanin yararlari