sonra tekrar dusun 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benden sonra tekrar edin
  2. az sonra tekrar birlikte olacagiz
  3. daha sonra tekrar deneyiniz
  4. sol adimdan sonra tekrar sol adim atmak
  5. kustuktan sonra kusmugu tekrar icmek
  6. bir dusun sen dusun yine neler olmaz bu alemde
  7. ayni karakediyi on saniye sonra tekrar gormek
  8. dayaktan sonra kacip tekrar kufreden cocuk
  9. sevgiliye uzun bir aradan sonra tekrar kavusmak
  10. once sola sonra saga sonra tekrar sola

© 2008 - uludağ sözlük

sonra tekrar dusun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sonra tekrar dusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonra tekrar dusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» to gelasto paidi » basortulu hastalari tedavi etmeyiz » salat ul fecr » alt kattaki sakalli » one man one decision in this summer coming soon » yusuf miroglu ile polat alemdar arasindaki fark » loui andersson » warez bb org » ergenekon yok diye yirtinan sozluk yazari » sympathique a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci