sonra ovdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bundan sonra gorursun sonra kral dedenin dudugunu
  2. once amerika sonra dunya sonra butun evren hahaha
  3. birden sonra iki gelir ikiden sonra ise ask
  4. once sola sonra saga sonra tekrar sola
  5. once saga sonra sola sonra tekrar saga bak
  6. bir sure sonra
  7. sonra bir gun
  8. dan sonra
  9. ee sonra
  10. bes yil once on yil sonra

© 2008 - uludağ sözlük

sonra ovdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonra ovdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonra ovdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeplin » acemisinden ankara notlari » hazreti muhammed » uludag sozluk yazarligi yemini » year book yourself » ktu sozluk » istatistiktir » pro lisans » mona lisa ya bakip 31 cekmek » kacik burjuva diyaloglari » satisa cikarilan ulke » kime derler sana derler » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » 0 dogumlu olmak » hakan aysev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kadini kendine asik etmenin yollari » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » gecegece » nefesim nefesine » sezercik onun bunun cocugu » metro diye metro firmasi otobusune binmek » umut etmeyi umut etmek » driving miss daisy » bir joker olarak ergenekon » hayati » molla kaabiz » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » red alert 2 yuri s revenge » mehmet ali aybar