sonra donup telefondaki sahisa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zictiktan sonra klozete donup bakmak
  2. sevistikten sonra kicini donup yatmak
  3. sevistikten sonra arkasini donup uyuyan hatun
  4. sahisa ait ilginclikler
  5. telefondaki yabanci
  6. sinirlenince birinci cogul sahisa donusmek
  7. seri eksi oy veren sahisa tepki
  8. telefondaki servislerden kiz erkek tavlama
  9. tuvalette telefondaki oyunlari oynamak
  10. telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba

© 2008 - uludağ sözlük

sonra donup telefondaki sahisa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonra donup telefondaki sahisa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonra donup telefondaki sahisa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikotofobi » beksav » masumiyet muzesi » metris » sosyal fobi » ben aslinda hayata kiziyorum ya » igrenc espiriler » otomatizm » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » kiyamet » ipt » ebussud efendi » vanti lator » yeni baslayanlar icin ahiret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » flashget » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » parakrin etki » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » solcu kizlar veriyormus hikayesi » knife » kendini ozel hissetmek » mystiquewarrior » muz orta » ask yakar » kinder supriz karpuz » nominal afazi » goran bregovic » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » stereotipi