sonic blade 

kapat

1. gece yarısı televizyondan satışı yapılan mucize bir bıçak diye tanıtılıyor kendisi bize. en büyük özelliği ise sonic sinyaller göndererek kesme işlemini gerçekleştirmesiymiş, böylece yiyicekler üzerinde baskı uygulamadığınız için ezilme diye bir problemde olmuyormuş.
    #2169887 (ta kendisi, 21.08.2007 03:05)
  2. (bkz: yalan)
    #2820594 (Heretique, 11.01.2008 00:52)
  3. reklamının etkisi bende hababam sınıfı gibi olan bıçak markası. şöyle ki her gördüğümde sonuna kadar hipnotize olmuş gibi izleyip ve her seferinde 'ulan ne güzel kesiyor yaa keşke alsam ben de' diye iç geçiriyorum. evet, yapıyorum bunu.*
    #2866032 (doksanüç, 20.01.2008 01:40)
  4. olağanüstü bir bıçaktır. sevgililer gününde bana bunu hediye alacak ilk kişiyle evleneceğim. o derece hastasıyım yani.
    sonra da çilek kesicem.
    #2930389 (tarih ve saat;, 01.02.2008 10:59)
  5. son yüzyılın harikası bıcak kesinlikle oyle evet.
    hangi birimiz hayal edebilirdi sorarım çok değil 10sene once biri bize gelip dese 'artık mozaik pastalarınızı keserken erimesini beklemiceksiniz,sandviçleriniz dağılmadan 2eşit parcaya bolunebilecek,5dkda salsa sosu yapabileceksiniz'.evet hayal gercek oldu ustelik yanında nicer dicer adlı diğer bir supersonik alet de hediye.*
    #2930402 (jomapelpiyer, 01.02.2008 11:04 ~ 11:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sonic blade başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sonic blade ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sonic blade nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sonic blade. Copyrights of the articles are belong to their authors.