son selam 

1. güzel bir ilhan irem şarkısı.

Sen tekrar karşıma çıktın
    Bir gece
    Ne âşıklar gibi konuştuk
    Ve ne de ağlaştık
    Mecnunlar gibi
    Anlaşan yine gözlerimizdi
    Anlaşan yine gözlerimizdi
    Ruhumda bir yorgunluk
    içimde bir hasret vardı
    Seni kaybedeceğim meçhul zamana
    Gidiyordun...
    Gidiyordun, son defa selamlayarak
    Bırakıp beni bir yol ağzında...
    Selam selam selam, sana
    Selam selam selam, sana
    Her anımın düşüncesi
    Özlemlerin en yücesi
    Selam selam selam, sana
    Selam selam selam, sana
    Son defa son defa selam sana
    Elveda... Elveda... Elveda...
    #178977 (dscsbz, 18.04.2006 18:16)
  2. güzel değil, fikrimce en muhteşem ilhan irem şarkısı!!

(bkz: her anımın düşüncesi,özlemlerin en yücesi) sadece bu mısra bile yeterdi...
    #1298084 (fena halde leman, 13.02.2007 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

son selam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son selam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son selam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asante » ask nazlanir » cukura dusup sakatlanan futbolcu » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » selena vs kurtlar vadisi » 10 ekim 2008 ankara depremi » alp ustungor » nanik atak » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » musaaden olursa ben gidiyorum » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ulu tv icin program onerileri » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jean paul sartre » turk olarak gorevim askerlik degil » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » silikon yorgan » nesquik » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hatun gelince caldir » jet » cumartesi yarim gun calismak » kardes turkuler » molla kaabiz » olmeden once izlenecek filmler » canima kadar » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme