son sekeri hemen yutmayacagim diye soz vermek 

kapat
  1. aradım ama alakalı bir şey bulamadım. yalan söylemeyin olm siz de yaptınız, yapıyorsunuz! sen hem o 10'luk portakallı olips'i al 9'unu kütür kütür ye, kalan son şekere gelince "elimde başka kalmadı, seni ağır ağır, sindire sindire yiyeceğim" de sonra da gel burada başlığını açma!

utanılacak bir şey değil bu efendiler. masanın üstündeki 1 kilo kiviye ağaçtaki 1 tane küçük elmayı tercih etmektir özünde. her şey çok güzel başlar aslında. elinde sanki hiç bitmeyecekmiş gibi duran 10 tane olips vardır. ilk 5'i nasıl olduğunu anlamadan biter. sonra hafiften tedirgin olur "biraz yavaş yiyeceğim bundan sonrakileri" dersin. ama o kütür kütür yemenin tadı başka hiçbir şeyde yoktur. (tasarruf dönemini yaşamış olanlar bilir). sonra bir gece ansızın 6, 7, 8, 9... elinde 1 tane kalır. ve kendi kendine olips huzurunda söz verirsin. seni yavaş yiyeceğim. tadını çıkarırcasına, umarsızca...

nereye kadar? yarısına kadar. sonra "eeyh skerim lan" deyip hayatında ilk kez şeker yiyormuşsun gibi çiğneyip yutarsın.
    #2709224 (redwinemania, 17.12.2007 22:36)
  2. gençken bütün sevgilileri tüketircesine kırıp yaşlandığında karısına seni hiç üzmeyeceğim diyip onu el üstünde tutmak gibi birşey olsa gerek.
    #2709237 (ParaNtez, 17.12.2007 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

son sekeri hemen yutmayacagim diye soz vermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. son sekeri hemen yutmayacagim diye soz vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son sekeri hemen yutmayacagim diye soz vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» estetikle tansu ciller e benzemek » kirli curuk ve adi » ismail yk nin milli takima cagrilmasi » baslik entry ve nick uyumu » raki masasi adabi » turk telekom genel muduru » takim adalari » kobrullah » ahir tetanisi » berke fakih a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci