son ocak 

kapat
  1. *

can dundarın senaryosunu yazdığı bir belgesel.
    #1968719 (miel, 19.07.2007 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

son ocak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son ocak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son ocak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gun » bos beles entryler » icim urperdi valla » dp perfumum » apollonia » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » ayelet zurer » gossip girl » yandaki okul servisi » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kim nerede » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » jean marie gustave le clezio » sozlukteyken cisin gelmesi » bilgi islem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » incir pub » cevir kazi yanmasin » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » taramali yaz 3990 a gonder » sucuklu yumurta yemenin faydalari » f 16 fighting falcon » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » mustafa kemal bayirbag » ask vazgecer » ilk ucus » ibu sozluk » iyilesmeyen yaralar » ask incitir » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » ask acisi ceken birine alinacak son hediye