son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne 


kapat
  1. en begenilen entrylere eksi veren ibne'nin değişik bir versiyonu olup kolaya kaçan ibnedir.

    kolaya kaçar zira yazar hakkinda bilgi butonuna tıklayarak yazarın son iyi oylanan entryleri'ne girer ve verir eksiyi. son kotu oylanan entryleri'ne eksi veremez çünkü onları da o sokmuştur o listeye.

    sonuç olarak gereksiz ibnedir. kendisine selam ederim, ibnelik hayatında başarılar dilerim, basura dikkat etmesini öneririm. malumunuz ibne, basur vardır bunda.
    #3393168 (minik mavi balina, 13.05.2008 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekletildiginde surekli cagri birakan kisi » avenged sevenfold » a ve b sehirleri » ozzy osbourne » ne sagdayiz ne solda hak yoldayiz hak yolda » ilkokulda ogretmenin ayak islerini ustlenme hevesi » gozun portlemesi » hava is sendikasi » posta gazetesinin prezervatif vermesi » ford mustang a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci