son dilegi 

kapat

1. "ağlamaya değmez bir hayat için üzülmeye değer mi,
    bir gözyaşına bedel dünya için hıçkırmaya değer mi,
    bir aşk için ölecektin de şimdi kendin için içmeye değer mi
    ...
    hayat ucuz bir meyhane,
    umutsa fondip örneği...
    geç sen usta,
    biraz daha beklesin;
    hem onun daha kabul olmadı son dileği..."

sözlerini içinde barındıran bir mt şarkısı. gülay'ın takvimlerden haberin yok mu parçasının üstüne yapılmış...

dinlemekten keyif alıyorum. yine de "ilk savaşım son umudumdu" ve yan cehennemlerimde şarkılarını geçemedi gönlümde...
    #1309651 (cococabana, 15.02.2007 23:13)
  2. "bir canı feda ederken çocukluğun,
    dur yapma demek için geç belki..
    ama yaprak olup dökülmek için çok mu erken be insanoğlu..
    ne olursun ağla da rahatlasın biraz yılların.
    sırtına semer olan tonyükü ağlar vicdanın keşkede..

keşke sen yaşında olsaydım, yine koşsaydım yine umursamadan dünyayı çiçekleri koparsaydım..
    bak yüzünde yılların gül çiziği..
    ne olur son defa gül!.."

(bkz: ağlatan şarkılar)

sağlam koyar adama bu şarkı.. hele ki aşk acısı çekiyorsanız..

"bir aşk için ölecektin de şimdi kendin için içmeye değer mi ?"
    #2607852 (sarapnel, 19.11.2007 20:48 ~ 20:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

son dilegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son dilegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son dilegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about son dilegi. Copyrights of the articles are belong to their authors.