son bir defa 

kapat
  1. ayten alpmanşarkısıdır.

son bir defa hatirlasan
    bir kez daha beni arasan
    yalniz kaldikça dertleşsek seninle
    muhtaciz en sonunda ikimizde bir dosta nasilsa
    son bir defa düşünsene
    benim gibi biri gelse
    geçmiş günlerden aşk dilense
    kırma kalbini,geri çevirme

yillar önce benimleydin
    gelecegi göremezdin
    hata yapan bir tek ben miydim
    geç kalmadinsa affet sevgilim
    #397486 (yasakani, 04.07.2006 22:54)

© 2008 - uludağ sözlük

son bir defa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son bir defa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son bir defa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramenskoye » ahmet karayay » ktu sozluk » muzaffer eryilmaz » ask vazgecer » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » red alert 2 yuri s revenge » grup test » i belong to che » ulugay sozluk » jakob van hoddis » ogretmen bakanligi » sevebilme ihtimalini sevmek » taze ekmek kokusu » yaran msn nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 20 ytl » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » sah ismail » while the cold winter waiting » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » benjamin linus » kaynana semra » samuel beckett » tatilde calismak » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » egyptian premier league » michael skibbe