son 10 yilin 79 uncusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yilin fotografi
  2. yilin en iyi gafi
  3. yilin abazani
  4. son 20 yilin en iyi sarkilari
  5. son 50 yilin en iyi fotograflari
  6. yilin en iyi boku
  7. bir yilin son gunleri
  8. 50 yilin en iyi maci
  9. yilin sporcusu
  10. yuz yilin aptali

© 2008 - uludağ sözlük

son 10 yilin 79 uncusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. son 10 yilin 79 uncusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu son 10 yilin 79 uncusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet yildiz » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » kan uykusu » adam smith » bugun benim dogum gunum » respect my authority » 100promil » peygamber sabri gerektiren meslekler » jean amerika nin salvaridir » haydi ic de cay koyayim » cikin sikin birbirinize » atsizcilar com » no poetry » ozgur tutsak » don t bother me » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx » vstol » grup test » kadinlari anlayamamak » pgm301 » kizlik zari » yaran ogrenci isleri diyaloglari » shaquille o neal » 20 ytl » siz de mi seriatcisiniz be » sozluk yazarlarinin itiraflari » wings of god » zeplin » tovarlak » agzini cart diye yirtarim