somuncu 

kapat
  1. 3.nesil yazar. *
    (dreamshower, 11.08.2006 22:27)
  2. güzel şeyler yazmakta giden bir yazardır kendisi. şüphe eden varsa ben kefil olabilirim ki, kendinden taviz vermez ve inandığı şeyleri yazarsa;
    "olacak kendisinden pek sevilen bir yazar."
    (benden yazar olmaz, 14.08.2006 04:05 ~ 04:08)
  3. bilgisayarındaki bir arızadan dolayı aynı entryi 5 dakika aralıklarla arka arkaya 3 kere girmiş olan, bunu farkedince de hemen düzelten dikkatli yazar.
    (6.4.r.1.$.h, 14.08.2006 05:16 ~ 05:36)
  4. Çok güzel entry leri olan en beğenilen entryler listesinde adını sıkça gördüğümüz yazar
    (#537182)ve(#561258)entryleriyle beni benden almıştır.*
    (fehimsiz ekmek, 03.09.2006 00:05)
  5. (bkz: oylama butonlarına abanan bünye)
    (eskisevgili, 04.11.2006 14:55)
  6. beni döver gibi yazı hatamı belirtmiş insan. o ünlem ne baba korkutuyosun beni *
    --spoiler--
    merhaba (#973641) entrynizde ki 5.maddede "zaorunda kaln" olarak yazılmış kelimeler var. gözünüzden kaçmış. hoşçakalın!
    --spoiler--

edit: iyi niyetli olduğu anlaşılmıştır*
    (sasan, 09.12.2006 22:16 ~ 10.12.2006 14:48)
  7. (bkz: #971263)
    sanki içinizde duran ama kuramadığınız cümleleri adapte etmiştir, kendince. ve ne de güzel olmuştur.
    (viva la fidel, 27.11.2007 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hicbir sebep yokken erken kalkan tip » american outlaws » tuncay ozkan » ve geppetto tayyib i yaratti » lancia dedra » cannes film festivali » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sadece turkiye de gorulen olaylar » unsilent storms in the north abyss » yetkin dikinciler » cataract » basbakan in korumalari tarafindan dovulen adam » royal abjar » four seasons hotel bosphorus » iran dilleri » diksiyon dersi veren dilsiz » kitap » alternatif kralice elizabeth kriterleri » rec » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » memati bas » yaran yanlis okumalar » dugun sarkicisi » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » kirmizi baslikli istasyon sefi » kirarim bu sozlugu » oyunun kurali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa