something happened on the way to heaven 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. everything is something happened
  2. what just happened
  3. ataturk happened
  4. it happened one night
  5. whatever happened to harold smith
  6. stranger things have happened
  7. all that heaven allows
  8. heaven beside you
  9. just like heaven
  10. tell me theres a heaven

© 2008 - uludağ sözlük

something happened on the way to heaven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. something happened on the way to heaven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu something happened on the way to heaven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dugunde candy shop calmak » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » green street hooligans » hocaya tavir alan ogrenci » dunya evi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » sevcan orhan » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » istatistiktir » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » richard ramirez » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » lenova » ogrenci evi lezzetleri » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frank rijkaard » golf kuvvetleri komutanligi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » anne ben kimim » fugitive pieces » cd eldense » ya rabia » ask vazgecer » taramali yaz 3990 a gonder » serkan gedik » not a second time » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » izmir ekonomi universitesi » hayattan sikilmak