some kinda love 

kapat
  1. The Velvet Underground şarkılarından.
    #2062090 (keremalihan, 03.08.2007 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

some kinda love başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. some kinda love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu some kinda love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regl sancisi cekenlere oneriler » prison break » sana suresiz izin veriyorum » tovarlak » hozan besir » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » tikilerin pusi takmasi » yaran ogrenci isleri diyaloglari » metroda cift kale mac yapmak » dijital binali abi » lumpen burjuva » kaybetmek esraridir olmanin » avcilar kampusu » berkoz egemen » ahmet levendoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jan devrim » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » when nietzsche wept » dance with me tonight » sinuzit agrisi » the gates of istanbul » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » aydogan babaoglu » 22 inci yuzyil » firindan yeni cikmis pogaca » kuzey irak » carriye roxalina » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin