somalili korsanlar abd piyonlaridir 

kapat
  1. abd'nin zamanında çekildiği topraklara yeniden girmek için bahane bulduğunu gören insan serzenişi.

abd somalili korsanlara dokundurtmamakta. nato gemileri tepkisiz kalmakta. kimse müdahale edemeyince abd girdi araya tabiki. dedi ki ben hallederim bu işi. tuttu ırak'ı bok eden blackwater elemanlarını gönderdi somali açıklarına. onlar orda korsan hallededursun, biz de herkes gibi aferim lan adamlara diyekalalım. 6 ay sonra görürüz abd işgalindeki somaliyi. allah sağlık verirse tabi.
    #4254226 (alonejuveline, 20.11.2008 00:37 ~ 01:09)
  2. doğrudur değildir bilemem de ne kadar silahlı, militer, siyasi, vs örgüt/kurum varsa hepsi de abd piyonu olmak zorunda mı birader ya? pkk? abd piyonu... kuzey ırak'taki mezhep çatışmaları? abd tezgahı... saddam? abd'nin piyonu... bin ladin? abd piyonu... timothy mcveigh? abd piyonu... ajdar anık? cia ajanı... rte, abdullah gül, akp? abd piyonu... 12 eylül? abd tezgahladı... aczmendiler? gizli cia ajanları... vs, vs böyle bizim köye yol olur bu...

hayır çoğunluğu doğrudur muhtemelen ben bilemem de abd dışındaki güçlerin alayı mı bu kadar pasiftir bu dünyada?
    #4254253 (Pulemjot Kalashnikova, 20.11.2008 00:44)
  3. doğru önermedir. devlet yapısı ne kadar bozuk ve savunmasızsa piyonlar o derece kolay tespit edilmektedir sıradan insanlar tarafından.
    #4254264 (butun sifatlari tamlarim, 20.11.2008 00:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

somalili korsanlar abd piyonlaridir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. somalili korsanlar abd piyonlaridir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu somalili korsanlar abd piyonlaridir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about somalili korsanlar abd piyonlaridir. Copyrights of the articles are belong to their authors.