sollama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hatali sollama
  2. sollama beni sollarim seni
  3. koprude ek seritte sollama yapmayi dusunmek

© 2008 - uludağ sözlük

sollama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sollama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sollama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun sozu » bi bucuk iskender » cognitive » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » cherry » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » kediye kafa atan mucahit fare » erkek kardes » galatasaray ve besiktas kardesligi » kursuni renkler » gotumuzde ergenekon parmagi » dendrophilia » espresso » depresyon » violent revolution » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir turk olarak kurtlere soruyorum » gece iskencesi » passage to the reaper » bathory » deniz aslan » ustu paris alti amsterdam » aczimendi » hilal » babaanneyle ayni odada uyumak » dindarlara kin gutmek » karantinali despina » itiraf com » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » jean amerika nin salvaridir » kurt