solitude aeturnus 

kapat
  1. 1987 yılında Rotting Corpse gitaristi John Perez, Death Tripper grubundan davulcu Brad Kane, vokalist Kris Gabehardt , gitarist Tom Martinez ve bassist Chris Hardin tarafından ilk olarak thrash metal grubu olarak solitude adında kurulmuş daha sonra grup vokaline Robert Lowe un geçmesi ile birlikte harika albümlere imza atmış ama çoğu kimse tarafından hala bilinmeyen amerikalı bir epic doom metal grubu.

Elemanlar :
    Robert Lowe : Vokals
    John Perez : Gitar
    Steve Moseley : Gitar
    James Martin : Bass
    Steve Nichols : Davul

Albümler
    1988 - Justice For All ( Demo )
    1988 - Mirror of Sorrow (demo)
    1991 - Into The Depths Of Sorrow
    1992 - Beyond The Crimson Horizon
    1994 - Through The Darkest Hour
    1996 - Downfall
    1998 - Adagio*
    2006 - Alone

resmi siteleri için
    .eternalsolitude.com
    #868419 (BlindGuardian, 16.11.2006 21:29 ~ 20.11.2006 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

solitude aeturnus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. solitude aeturnus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solitude aeturnus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir de su bitti » radikal genc » universite bitince ailenin yanina donmek » usain bolt yarissa da izlesek diye beklemek » blok yapmak » kemalizm » en iyi kadin parfumu » ben gidersem » arabasi olup benzini olmamak » doludizgin yillar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games