solinari 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.
    (nahil, 25.04.2007 22:05)
  2. önce kocaeli'ne, ardından izmir'e, şimdi de istanbul'a demir attığım sevgili dostum, kardeşim. "ben nereye, sen oraya, nedir yahu bu senden çektiğim ?" dediğini duyar gibiyim. valla aynı şeyleri ben de düşünüyorum yahu, hangi taşı kaldırsan sen, aa, nasıl iş lan bu demek istiyorum, dedim. geç bir "hoş geldin" entrysi olmuş, ama geç olsun güç olmasın be kanka. tekrar hoşgeldin.
    (faati, 25.04.2007 22:30)
  3. beyaz cüppelilerin beyaz ay'ı.
    (bkz: nuitari)
    (bkz: lunitari)
    (aither, 09.05.2007 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bu ev artik yuva degil » eskisehirspor » kin » tasmali cekirge » acik kalmis fermuar » ersin karabulut » intel core2 quad q9300 » basketbol takiminin en kisasi olmak » madem ermenisin istemeden vermelisin » canim aciyor » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » buyuk yalanlar » test yapacagim deyip test yapan hoca » pierre joseph proudhon » supriz yapmaktan hoslanan erkek » civi yazisiyla kopya cekmek » amacindan saptirilmis icadlar » beni orada arama » kelebek » ask » ask oldurur » aferin cok iyi dusunmussun » 267 » yaran diyaloglar » mizah yaratma eylemi » roj » the darkness » limon cicegi kolonyasi » kenan dogulu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa