soleydi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o sole mio
  2. sole
  3. sole survivor
  4. sole mare
  5. fiat albea sole
  6. ha uzanayim suraya sole ciplak

© 2008 - uludağ sözlük

soleydi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. soleydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu soleydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ideal erkek » plzen » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » psikasteni » ekt » evlenmek isteyen yazarlar » hadi simdi nabican » baskici bir ailede yetismek » sitare » yetersiz tatar » dovulesi dizi karakterleri » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » crazy » orgazm » ayagini organina gore uzat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mine g kirikkanat » munchausen sendromu » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » sosyal fobi » bizimle ugrasma takimi toparla » sevgiliye cicek almak » camel natural flavor » fotoselli penis » anadolu rangers » turkiye de yeterince camcak olmamasi » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » regl kokusuna cozumler » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » pazar gununden nefret etmek » edidir edi