solcularin madde bagimliligina yatkinligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. muhabbet kuslarinin c harfine yatkinligi
  2. ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi
  3. solcularin iyi yonleri
  4. solcularin da musluman olmasi
  5. solcularin devrim istegi
  6. solcularin cok kufurbaz olmasi
  7. solcularin ve sagcilarin ahlaksizligi
  8. sozlugu solcularin basmasi
  9. solcularin ikiye bolunmesi
  10. solcularin sadece cok konusabilmesi

© 2008 - uludağ sözlük

solcularin madde bagimliligina yatkinligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. solcularin madde bagimliligina yatkinligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solcularin madde bagimliligina yatkinligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir namus gosteresi olarak kara carsaf » cirkin olmak » ve insan muzigi yaratti » ninjutsu » bilgi islem » paramparca » zenci nicki » burkay » basliklari alt alta okumak » extended substance » rs ne la » nouriel roubini » seviyeli bir sohbete ne dersin » grup test » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balans ve manevra » ve tanri kadini yaratti » money » onur air » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » dijital binali abi » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » salcali sogan kavurmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » ben hep kendime cikan bir yokustum » hayatin cekilecek cile olmamasi » ayyash maghanda » 300 » yerel radyo reklamlari