solculari taniyinca sagci olmak 

kapat
  1. solcuların biz materyale sahip olmasak da olur, dusuncelerini goren bunyenin ben yat, kat ve toprak sahibi olma arzularımı nasıl karsılarım deyip sag gorusleri secmesi durumudur.
    #4076559 (syme, 11.10.2008 23:43 ~ 23:44)
  2. dünyayı illa ki tek yanlı algılamak ve kendini kısıtlamak isteyenlerce tercih edilen yöntemlerdendir.. okumak , araştırıp benimsemek yerine, "hımmm yok ben bu solcu/sağcıları sevmedim sağcı/solcu olayım" diye pratikten bi anda fikir, ideoloji, yaşam tarzı bilimum değişikliği atlatıverenler içindir.. zaten onlarda ha değiştirseler n'olur değiştirmeseler ne..*
    alternatifi için ; (bkz: sağcıları tanıyınca solcu olmak)

ve bir de şu var * ; (bkz: önüm arkam sağım solum söbe)*
    #4076602 (zeytuni, 11.10.2008 23:50 ~ 23:51)
  3. solcuların yaklaşık 10-15 dakika konuşup, 3-5 sayfa yazıp aslında tek bir cümlelik şeyi karşısındakine kabul ettirme zavallılığını görüp herşeyi açık ve ortada olan sağ'a kaymak.
    #4076699 (darkranger, 12.10.2008 00:06)
  4. diğer insanların çıkarını düşüneceğine kendinin çıkarını düşünmek kadar basit bir eylemdir. lanettir.
    #4076707 (Kechi, 12.10.2008 00:08)
  5. kendisini mutlaka bir gruba dahil olmak zorunda hisseden, aidiyet duygusuna muhtaç kişi davranışıdır olsa olsa.
    #4076718 (tutunamayanlardan, 12.10.2008 00:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

solculari taniyinca sagci olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. solculari taniyinca sagci olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solculari taniyinca sagci olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about solculari taniyinca sagci olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.