solcu yaparsa buyuk devrimci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tarihteki en buyuk devrimci
  2. solcu olup uc buyuk takimdan birini tutmak
  3. devrimci teori olmadan devrimci pratik olmaz
  4. gelin saka yaparsa
  5. bekaretini bozmasin da ne yaparsa yapsin
  6. cakkidi dansi yaparsa affedilecekler
  7. tum turkiye altin gunu yaparsa
  8. insan ne yaparsa kendisi icin yapar
  9. ne yaparsa yapsin zevk alamayan insan
  10. herkes kendi barajini yaparsa su sorunu kalmaz

© 2008 - uludağ sözlük

solcu yaparsa buyuk devrimci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. solcu yaparsa buyuk devrimci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solcu yaparsa buyuk devrimci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » koyuncular » fausto zonaro » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » hamsi » gunu gecirmek » jenna jameson » robert enke » harold shipman » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » aydogan babaoglu » duraliminyum » animal farm » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iste gidiyorum » filmleri hayata uyarlamak » basbakana coban demekle caylak olunmaz » burda mi yersiniz paket mi yapalim » alternatif bim acilimlari » basliklari bir ters bir duz okumak » serefsiz diferansiyel denklemler » mmorpg » istifa edecek pasa » isvicre » seni her gordugumde » erhan goksel » ilaniask » mulayim » fenerbahce