solcu bir ruhla hali saha maci yapmak 

kapat
  1. bu kişi ilk başta iki takımında eşit güçte olması için baya diretir e haliyle oyle bir şey hic bir zaman olmaz ve güçsüz takıma geçer. Kendi takımında ki herkesin aynı sayıda gol atmasını sağlamaya çalışır eğer ki takımı öndeyse direk diğer takıma geçer. Helal olsun diyor ve saygılarımı sunuyorum...
    #1481617 (ronin5, 02.04.2007 00:43)
  2. (bkz: kolektif futbol)
    #1481620 (benden yazar olmaz, 02.04.2007 00:43)
  3. yüksek ihtimal bol paslı , bol paylaşımlı maçtır , berabere bitmelidir , olmazsada kendi kalesine gol atılmalıdır.
    #1481625 (altobelli, 02.04.2007 00:44)
  4. yeşil sahalarda görmek istediğimiz oyuncu tipidir. Hatta bunlar iki takımında farklı formalar yerine aynı formaları giymeleri gerektiğine inanır. Kimsenin kimseden üstünlüğü yada farklılığı olmamalıdır.
    #1481635 (enrique, 02.04.2007 00:46)
  5. keşke insanlar gerçekten çift yaratılsaydı diyen, bu yüzden isyana kalkışan, olmayacağını anladığında duruma razı olup maça başlayan, bir gol attığında mutlaka kendi kalesinede bir gol atan, bu yüzden takım arkadaşları tarafından tartaklanması muhtemel, beraberlikci ruh insanı.
    #1481931 (sukruw, 02.04.2007 02:06)
  6. sol bektir efendim bu adam. kimseye geçit vermez oradan. karşı takım bütün maç boyunca sağdan saldırsa da ayrılmaz yerinden, demirbaşı olmuştur oranın.
    #1481939 (just a man, 02.04.2007 02:09)

© 2008 - uludağ sözlük

solcu bir ruhla hali saha maci yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. solcu bir ruhla hali saha maci yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solcu bir ruhla hali saha maci yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» software copyright » oguzhan koc » kaspersky nin virus yakalayinca cikardigi ses » cay soyleyim mi » armatrac » otobuste yanina erkek oturunca 155 i arayan hatun » asp » ne yaptin evlendin mi » larker » yaran yanlis okumalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci