solaklar daha zeki olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. solaklar zeki olur
  2. solaklar daha zekidir
  3. kepce kulaklilar zeki olur
  4. kim daha zeki zirvesi
  5. solaklarin daha zeki olmasi
  6. uzun boylularin daha zeki olmasi
  7. ermeni asillilarin daha zeki olmasi
  8. erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi
  9. ilk dogan cocuklarin daha zeki olma durumu
  10. mavi gozlu insanlarin daha zeki olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

solaklar daha zeki olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. solaklar daha zeki olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solaklar daha zeki olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafkas pakti » sinava son gun bile calismayan ogrenci » nothing else matters » sevgiliden ayrildiktan sonra yapilmasi gerekenler » duzcespor » solak bas gitar » osmanli devleti ne gozu kapali iman eden insan » acitasyon » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games