solak futbolcular 

kapat
  1. diğerlerine göre aralarından efsane futbolcu çıkma oranı çok daha yüksek olan futbolculardır.
    #1194988 (free zone, 23.01.2007 17:45)
  2. (bkz: aa bu benim lan)
    #1195003 (salca, 23.01.2007 17:48)

© 2008 - uludağ sözlük

solak futbolcular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. solak futbolcular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solak futbolcular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» candy shop » amo felicitas » all my loving » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » the gates of istanbul » egyptian premier league » bluevelve » istersen hic baslamasin » erkam » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » tretuvar calismasi » secret heart » arda vs hagi » subat » kucuk istanbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tencereyi ocakta unutmak » ertugrul saglam » aciyi ellerinde buyutmek » zeplin » gece vakti disarda gezen kiz » gozume toz kacti » sinirli internetin ortak kullanilmasi » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » bilgi yonetimi » bezele » yerden kalkan ilk ucak » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » hakan celik » polat alemdar in eroinman olmasi » micky green