sola otra vez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otra vez
  2. once sola sonra saga sonra tekrar sola
  3. sola don
  4. evet en sola
  5. sola naberrie
  6. bir saga bir sola
  7. sola donus
  8. saga sola saldirmak
  9. ampulu sola cevirmek
  10. sola bakin ve gulumseyin

© 2008 - uludağ sözlük

sola otra vez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sola otra vez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sola otra vez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » cuneyt arkin vs polat alemdar » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » jan devrim » lise yillari » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » yunanca » bilgi islem » kaygisizlar » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » bugun benim dogum gunum » balans ve manevra » aysengruda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birinci nesil yazitlari » turk dizisi cekmek icin gerekenler » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » aciyi ellerinde buyutmek » moderator bizim siparis nerde kaldi » morgan freeman » tansel colasan in emekli olmasi » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » erkekleri kullanan kizlar » sener eruygur » jan jojem » izmir » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » kaynana semra » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi