sol satiyoruz alan var mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ablacim zaten zararina satiyoruz
  2. kilim satmiyoruz burda kedi satiyoruz
  3. kamusal alan yasagindan kumsal alan yasagina
  4. alan kay
  5. alan cox
  6. tek alan
  7. alan
  8. cim alan
  9. alan adi
  10. alan smithee

© 2008 - uludağ sözlük

sol satiyoruz alan var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol satiyoruz alan var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol satiyoruz alan var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apollonia » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » discilerden nefret etmek icin nedenler » tsk » cok guzel hareketler bunlar esprileri » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » bilgi yonetimi onlisans programi » ergenekon cetesi » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » galatasaray universitesi » time to burn » walter cronkite » nightwalker » atanmis » get up » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » ciris otu » don demeyi unuttum » karl heinz feldkamp » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » haydi ic de cay koyayim » sehremini » sana suresiz izin veriyorum » ulugay sozluk » cok zor uyanan insan » schizo » satanizm bir din ise garfield seytandir » berkoz egemen » kanal tedavisi » iu ogrencilerine ceza yagdi