sol muziklerin daha guzel olmasi 

kapat
  1. vallahi fikir olarak ters gelse de, sağ görüşlü olsam da: sol tandanslı müzik yapan,şarkıcıların müzikleri kalite olarak daha iyi,onun için bunları dinliyorum,çünkü müzik evrenseldir diyen kişinin görüşüdür.
    #3088564 (naturalboy, 03.03.2008 16:53)
  2. müziğin evrensel olduğu gerçeğini kabul etmemektir. müziğin faşisti, solu, sağı olmaz. müzik ruha hitap ettiği sürece müziktir.
    #3088582 (ben hep 17 yasindayim, 03.03.2008 16:59)
  3. güzelliğin gayet göreceli bir kavram olmasından mutevellit;

(bkz: kime göre neye göre)
    #3088589 (merdumgiriz, 03.03.2008 17:01)
  4. çekilen acıların, verilen kayıpların ve yürekteki yaraların kat be kat fazla olmasından kaynaklanır.
    bir de genellikle başarılı ve eğitimli güruhların solcu olması da su götürmez bir gerçektir. bunun da etkisi var diye düşünüyorum.
    doğruluğu ülkücülerin mustafa yıldızdoğan yerine ahmet kaya ve grup yorum dinlemesinden anlaşılacaktır. * *

edit: izin verilse sol müzik diyeceğiz güzel kardeşim ama izin yok. özgün müzik diyoruz biz de ona. oldu mu güzelim? özgün müziğe karşı verebileceğin bir örnek varsa dinlemek isteriz.

ayrıca ''literatürde sol müzik diye bişi yok ama demek'' de herkesin bildiği bir gerçeği inkar etmektir. bu bana ''ben laik değilim kişi laik olmaz devlet laik olur.'' diyen türbanlıyı hatırlattı.

(bkz: dostum laf ebeliği yapma bana)

içinde 'sanma faşist olandan bir gün hesap sorulmaz' *, 'nurhak'a abide kaldı, soracağız hesabını' *, 'uzatmalı itin biri yusuf'u gaflette vurmuş' *, 'idilcan çiçek olmuş toprak ona tutunmuş' * şeklinde sözler içeren ve basbayağı siyaset için doğmuş olan şarkılara evrensel müzik diyen zihniyete şaşıyorum.

(bkz: ben buna gülüyorum)
    #3088600 (meredith, 03.03.2008 17:03 ~ 17:48)
  5. (bkz: boikot)
    #3088615 (venividivici, 03.03.2008 17:05)
  6. asıl güzel olanın müzik olduğunun akla gelmesi.
    müziği politize etmek sabah kahvaltıda yediğin yumurtayı kara tavuk yumurtası , ak tavuk yumurtası , köylü tavuk yumurtası , emperyalist kuluçka tavuğu yumurtası diye ayırmak ile eşdeğerdir.
    #3088627 (che mania, 03.03.2008 17:08)
  7. hayatında hiç mustafa cihat,sedat ucan,hasan dursun,abdurrahman onul dinlememiş insan söylemidir.

edit:dinledin mi hiç ibnecan?
    #3088637 (xabiasvili, 03.03.2008 17:10 ~ 17:12)
  8. "sağ anahtarı vardı da biz mi yapmadık kardeşim" diye itiraz bulabilecek önerme.

(bkz: sol anahtarı)
    #3088652 (minder amiri, 03.03.2008 17:13)
  9. sağcı müzisyenler sol anahtarindan hazzetmedikleri ve ideolojileri gereği onu kullanmadıkları için müziklerinde aksaklıklar oluyor, evet * bu sebeple doğru sayılabilecek önermedir.

di mi lan seyfo?

ben bilmem abi, bokumda boncuk arıyorum şu an.
    #3088667 (aliterasyon, 03.03.2008 17:16)
  10. müzik gibi evrensel bir sanatı bile sağ-sol çatışmasına alet eden güruhun soytarılıklarını gördükçe insanın karnına kıramp giriyor gülmekten.

lan müzük bu müzik sana hoş geleni dinle, sağı solu mu olur bunun. sanırsın şarkı dinlerken bir yandan da ellerinde yazanın, söyleyenin sağcı mı solcu mu olduğuna dair çetele tutuyorlar. aslında olabilir de. sağa-sola bakmaktan önüne bakmaya fırsat bulamayan kitleden her türlü maymunluk beklenir. hadi bari hep beraber söyleyelim..

şarkışla'ya düşürmesin oy oy..
    halkın sevgili kulunu oy oy..*
    #3088784 (junojuno, 03.03.2008 17:40)
  11. (bkz: soul)
    #3088790 (ee caylar kimden, 03.03.2008 17:43)
  12. müzikalite ve sözlerdeki anlam yoğunluğu açısından kesinlikle iyi olsalar da tınısındaki asilik ve muhalefet duygusu yüzünden bana bir miktar itici gelen müzik türünün gerçekten popüler müziğe göre daha iyi olma durumu. *
    #3088793 (sirius black, 03.03.2008 17:43 ~ 10.03.2008 17:12)
  13. radyo frekansları dolaşılırken fark edildiği üzere; sol görüşü yansıtan özgün müziğin bir bestesine dinî söz yazan şarkıcının, dinî konulara çokça yer veren bir radyoda çalınmasıyla da anlaşılabilen bir durumdur. müzik duyulunca durulur, dinlenir; sözler duyulunca dumur olunur. * *
    #3088879 (kitapkurdu, 03.03.2008 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sol muziklerin daha guzel olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sol muziklerin daha guzel olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol muziklerin daha guzel olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gurur » ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek » logitech momo racing force feedback wheel » a ve b iscileri » henri charriere » mac basi para » alwayssleepy » shannon rutherford » roxy » big in japan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci