sol kose bosalmisken sorayim 

kapat
  1. her gün binlerce başlığın içinde arada kaynayan talep,istek ve sorularımıza dikkat çekebilecek yardımsever başlık.örneğin ilk soracağım şey sözlükteki ankaralı yazarlar olabilir
    #126178 (dukur, 22.03.2006 23:59 ~ 23.03.2006 00:00)
  2. (bkz: sözlükteki ankaralılar)*
    #126182 (redwinemania, 23.03.2006 00:00)
  3. (bkz: ayıp ettin hemen doldururuz sol koseyi)
    #126193 (i m from absürdistan, 23.03.2006 00:02)
  4. (bkz: safları düzgün ve sık tutalım)
    #126205 (scarface, 23.03.2006 00:06)
  5. (bkz: köşe kapmaca)
    #1438876 (arabaciarabayatasget, 22.03.2007 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

sol kose bosalmisken sorayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol kose bosalmisken sorayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol kose bosalmisken sorayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bc prostejov » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » ilce semt takimi tutanlar » solcu » muthis ozetlemis » dimitar ivankov » nur fettahoglu » kristal viyole » emo turkey » kemal sunal replikleri » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » homeros vadisi » intihar edecegim ama annem kiziyor » blue angels » ne yaptim biliyor musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luxury boutique hotel » carmageddon » sosyal fobi » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » hayat » lord esseinski » vanessa marquez » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » ben kimim » jorg haider » bir turk olarak kurtlere soruyorum » caylak » yaran cep telefonu mesajlari » sozlukteki otlar boklar » arda turan