sol gazetesi 

kapat
  1. takvim, bulvar, sok, gunes gazetelerinden sonra ülkemizin gereksiz, içi boş gazetelerinden biri.
    http://www.sol.org.tr
    (darkness nights, 08.03.2007 18:05)
  2. sağ kesime laf atarak ülkeyi kurtarabileceğini sanan zihniyetin kurmuş olduğu sözde siyasi gazete.
    (klasnick, 08.03.2007 18:08 ~ 17.03.2007 00:58)
  3. türkiye komünist partisinin yayın organı. siyasi bir gazetedir. zira tabloid gazeteler ile kıyaslamak saçmalığın ve boşluğun göstergesidir.
    (kisil, 08.03.2007 18:09)
  4. sol görüşün yayın organıdır. öylesine kupon gastesi değildir.
    (fasafiso, 08.03.2007 18:10)
  5. solaklar için hazırlanan gazete.
    (dalton ana, 08.03.2007 18:11)
  6. ismi güzel kendisi siyasal parti yayın organı olan gazetedir.(tekke solculuğu terkedilsin diye dua ediyorum)
    (siyuu, 08.03.2007 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 01 ucu olan var mi » goksu parki » picador » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » masters of the universe » oral seks » sergen yalcin » krematoryumu zabitanin basmasi » notlar » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » ders calisma programi » marmara gold » styx » hayko cepkin » dilekce canavari » dave murray » elma cayi » bir uzayli ile evlenmek » 792 sayili petrol kanunu » engin ardic » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » ezginin gunlugu » oryantalizm » basdegirmen » kizilmaske » witchcraft » ne me quitte pas » gercegi inciten papagan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa