sol frameden gonderme yapmak 

kapat
  1. yazarın ayar vermek istediği kişiye açtığı başlığın altına bakınız vermek yerine yeni bir başlık açarak ya da ayar vermeye çalışacağı başlık ya da entryinin olumsuz bir özelliğini sol frame e çıkararak gönderme yapması hadisesidir.
    belki de bazı sigarayı bırakma yada aşırı yorgunluktan paranoyaklaşmış bünyenin kuruntusudur.
    #2506306 (yilmazing, 22.10.2007 23:09)
  2. (bkz: sol frame den arkadaşa ayar vermek) *
    #2506315 (abisesque, 22.10.2007 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

sol frameden gonderme yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol frameden gonderme yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol frameden gonderme yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disprozodi » cukurova universitesi » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » kuru kebap » maslak opet » son ask » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » absurdite » fwh » sus ve yalamaya devam et » fc nitra » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » ultima online » psychosexual development » on your own » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pulitzer odulleri » cince entry yazan yazar » objectophilia » galatasaray kupasi » sair uuserlardan siirler » john starks » sahibinden kelepir ulke » tanriya acik mektup » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » arkadas ariyoruz » ozledim seni » ugur demirpehlivan » mehmet turgut » smooth dancer » omer faruk eminagaoglu