sol frame yerine sol cerceve diyelim kampanyasi 

kapat
  1. Madem bugün türkçemize hakim olma duygularımız had safhada* ben de böyle bir önermeyle ortaya çıkayım dedim kimse dur yapma demedi ben de çıktım evet.

arkadaşım isteyen istediğini desin, ancak ben türkçeyi severim ve benim için atalarımın konuştuğu dil birşeyler ifade ediyor bana diyen sol çerçeve desin bence, hayır amuagoym şimdi left frame olsa neyse bi türkçe bi ingilizce kelimeden oluşmuş bi tamlamadan bahsediyoruz beyim, bence komple ingilizce söylemekten daha beter birşey bu.

iğrençliğini şöyle de kanıtlayabiliriz, sol çerçeve çok tutulan bir yemek olsun ve lokantadayız :

-ken ay get left freym ?
    -yes of kors.

bakın bu piç bişey ama çok da lanetli değil bir de şuna bakın :

-hoop birader luuk et hiyir, to the ortaya bir sol frame.
    -aman beyim aman it is kaming efendim.
    #2192812 (sarap icen sarap icen sarap, 24.08.2007 21:55)
  2. 'mahmut'tan daha iyi kampanya ve farkımızı ortaya koyabilmemiz için gerekli olan kampanya.
    #2192834 (venividivici, 24.08.2007 21:57)
  3. (bkz: bu memlekette göte göt denir)
    #2192841 (aksak tirtil, 24.08.2007 21:57)
  4. (bkz: sol frame yerine sol kroşe yiyelim kampanyası)
    #2192850 (ELeCTrO, 24.08.2007 21:58)
  5. (bkz: genç sağcılar rahatsız)
    #2192856 (peceteye recete yazan doktor, 24.08.2007 21:59)
  6. he unutmadan, diğer sözlüklerden farklıyız yahut olmalıyız, olacağız diyen uuserlar için de önerilir. fark şekille, temayla olmaz içerikle olur onun yanı sıra böyle küçük gibi gözüken ancak amaçlı eylemlerle olur amin.
    #2192934 (sarap icen sarap icen sarap, 24.08.2007 22:08)
  7. (bkz: kafa siken dil gönüllüsü zırvaları)
    #2192995 (nietzsche, 24.08.2007 22:13)
  8. (bkz: isteyen istediğini desin yeter ak kampanyası)
    #2192997 (imitasyon, 24.08.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sol frame yerine sol cerceve diyelim kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sol frame yerine sol cerceve diyelim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol frame yerine sol cerceve diyelim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kufur olarak kurt » alamanci » cok tanrili donem » trabzonspor sampiyon olursa olabilecekler » bekaret » emral avsar » sozlukte mac linki veren emek hirsizi » cizgi film karakterine asik olmak » geceyedir kusmelerim » oglum harbiden hatun seni fena kesti lan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games