sol frame in ebesinde gozu olan yazar 

kapat
  1. an itibariyle sol frame'de hısım, akraba ve dostları bulunan yazardır.
    empatik yazar
    (bkz: ibne yazar)
    (bkz: ayip eden yazar)
    (bkz: limoni yazar)
    (bkz: yazar baba)
    (bkz: sikici yazar)
    (bkz: suslu yazar)
    (bkz: asabi yazar)
    (bkz: inatci yazar)
    (bkz: duygusal yazar)
    (bkz: sinirli yazar)
    (bkz: protest yazar)
    (bkz: donek yazar)
    #1656835 (scooby doo, 18.05.2007 03:01 ~ 03:04)
  2. (bkz: azar azar kader bize ne yazar) * *
    #1656856 (bilgehan, 18.05.2007 03:06)
  3. şiringillerden olup, şirinlerle atası neolitik çağda ayrılan yazardır... isim koyma gelenekleri hala aynıdır ve hala sürmektedir...
    #1656857 (paleface, 18.05.2007 03:06)
  4. (bkz: protest yazar)
    #3415518 (arabaciarabayatasget, 19.05.2008 00:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sol frame in ebesinde gozu olan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol frame in ebesinde gozu olan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol frame in ebesinde gozu olan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belgetor » sahibinden kelepir ulke » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » o cocuklari » ergenekon cetesi » 1961 » ben bilmem keyfim bilir » bas agrisi » umit karan fatih tekke yildiray basturk » 17 mayis » bana bir masal anlat baba » instituto cervantes » armenian navy band » 2 saat icinde deprem olacakmis » dan jacobs » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelly macdonald » devrimci yazar ayarla fasilitesi » omer faruk eminagaoglu » osman pamukoglu » vur ha vur » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » the beatles brotherhood » herkesgibi » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » taste in men » halet rezakinin sarkisi » ukteyi artilayan zihniyet » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » imge kitabevi » diferansiyel denklemler