sol frame ile iliskiye girmek 

kapat
  1. an itibariyle samsun216 isimli yazarın seviyeli bi ilişkisi gozukmektedir sol frame ile.Allah mesut etsin.

(bkz: haydar oglu samsun216 sağ frame kızı sol frame i karın olarak kabul ediyor musun)
    (hendrix, 24.03.2006 08:15)
  2. (bkz: sol frame in anasını bellemek)
    (arjen robben, 24.03.2006 09:22)
  3. sol frame ile yakın ilişkiler.
    (bkz: samsun216 nin sol frame ile iliskiye girmesi)
    (Gamze, 31.05.2006 23:58)
  4. (bkz: uludağ sözlük eğer bir sol frame olsaydı) * *
    (don kişot, 01.06.2006 00:00)
  5. (bkz: bir sol frame bir sen bir de düşük)
    (benden yazar olmaz, 09.07.2006 19:51)
  6. sözlükte yatıp kalkan "sağlıklı" yazarın, cinsel ihtiyacını elindeki avucundaki imkanlarla gidermeye çalışmasıdır.

istemsiz olarak;
    her gün 31 entryi, 31 sözcükle ya da 31 harfle girmesi muhtemeldir.
    açtığı başlıklar ve verdiği bakınızlar 31 karakter sınırlamasına takılır.
    (dancing in the moonlight, 10.05.2007 00:09 ~ 07:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icine girilen kucuk kaygan delik » denizli den duyulsun » norvecli balikci » ahmed apimah barusso » analar gunu » ling xiaoyu » ilginc kitap isimleri » orumcek show » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » gs in kutlamasindaki aslan in fenerbahceli olmasi » aykut ercetin » vera lynn » alevi misin » deneme yazilari » arda turan » seri eksi oy veren yavsak » umit karan » ozdemir asaf » bircok sozluk yazarindan hoslanmak » tabu diyaloglari » fenerbahce taraftari » turkiye a milli futbol takimi » sevgilinin sesi » grup olarak goster » fahriye evcen » bosnak boregi » yolkart » gelecege dair umudum yok diyen gencler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa