sol frame i temiz tutalim kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. borumuzu temiz tutalim
  2. pardus un elinden tutalim kampanyasi
  3. trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi
  4. temiz toplum kampanyasi
  5. temiz baslik kampanyasi
  6. temiz carsaf kampanyasi
  7. sag frame acilsin kampanyasi
  8. frame yerine sutun kampanyasi
  9. sol frame saga tasinsin kampanyasi
  10. sol frame yerine sol cerceve diyelim kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hasenat » sozluk ne oluyor gotun basin oynuyor » one more lie » betsson » moskof kopekleri » kanal d » komedi dukkani » isemek icin denize girmek » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » bu dunyanin hesabi ahirete kalmamali » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » norah jones » doymadim sana » tecavuze ugrayan danimarkali turist » its no good » orhan veli siir evi » k dergi » en derin aci » sirat koprusu diyaloglari » marcus fenix » fulham » ozur dilemeyi adet edinen insan » salam » agabey ile tatile cikmak » kemal unakitan » cesme ogrenci festivali » hakan sukur euro 2008 de oynamali » pkk » kirmizi baslikli istasyon sefi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa